Online Ondersteuning

We hebben de nodige technische kennis om je bij te staan bij het opstarten van een website en het integreren van verschillende online diensten zoals bijvoorbeeld een online-reserveringssysteem.

Reserverings-systemen

Hoe begin je online met het verkopen van je kamers? Hoe laat je klanten online een tafel reserveren?

Wij staan je graag bij met raad en kunnen de nodige systemen ook integreren in je website.


Social Media

Hoe begin ik aan mijn eigen facebook pagina?
Hoe trek in potentiële klanten aan via deze media?

Er is meer aan social media dan het maken van een eigen pagina en enkele foto's posten. Maak het boeiend, stel de klant centraal.  Wij kunnen je begeleiden en helpen met het uitkiezen van de juiste strategie.


Infrastructuur

Het is tijd om je systeem uit te breiden?  Wil je een degelijk netwerk opstellen en op verschillende locaties je zaken beheren?

Wij helpen met raad over de verschillende providers, leveranciers,...

Kurt Dorné

Al meer dan 25 jaar actief in de horeca sector met een specialisatie in marketing en informatie technologie.

Expertise

Informatie Architectuur

De informatie architectuur is het fundament van je website. De informatie architectuur bepaalt waar welke informatie staat, wat de relatie is tussen content, hoe die gevonden kan worden etc.

Branding

Uniform communiceren is van essentieel belang. Het verhoogt je herkenbaarheid en de doeltreffendheid van je communicatieacties. 

Online Marketing

We kunnen je helpen bij het ontwikkelen, implementeren en opvolgen van uw internet marketing, zodat je investering meer omzet blijft genereren. Onze jarenlange ervaring met alle aspecten van het internet staat daar borg voor.

Digital Design

Met ervaring in 3D-graphics, fotografie en ontwerp kunnen we je helpen met alle grafische elementen van logo, pre-visualisatie en fotografie

Bytehawk

Kurt Dorné • De Pannelaan 61 • 8660 De Panne
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. • ++32 (0)473 75 80 15