Skip to main content

Online Ondersteuning

We hebben de nodige technische kennis om je bij te staan bij het opstarten van een website en het integreren van verschillende online diensten zoals bijvoorbeeld een online-reserveringssysteem.

Onderhoud Wordpress en Joomla websites

Het aantal gehackte websites neemt ook angstaanjagend vlug toe. 

Wanneer een Joomla of Wordpress website gehackt is gaat het echter vrijwel altijd om een verouderde Joomla versie of worden er oude of onveilige extensies gebruikt. Je kunt dit risico aanzienlijk verkleinen door altijd de laatste stabiele versie van Joomla en extensies te gebruiken. Voorkomen is altijd beter en goedkoper dan genezen.

Het onderhoud bevat :

  • de software van Uw site wordt up to date gehouden inclusief aanpassing van componenten en eventuele installatie van alternatieven mocht de veiligheid in het gedrang komen
  • Indien nodig of relevant wordt in samenspraak met U de site naar een recente of andere server of hosting bedrijf verhuisd zodat je over de meest stabiele serveromgeving beschikt (php versie, mysql server, …)
  • Je wilt wijzigingen aan de site te maken maar weet niet goed hoe?  (bvb. Verlofperiode, wijzigingen openingsuren, aanpassing aan je aanbod,...) Stuur de info door naar ons en wij doen het noodzakelijke.  Er wordt voor kleine aanpassingen geen extra prijs aangerekend.  Je beschikt jaarlijks over 2 werkuur aanpassingen.  
  • Je blijft op de hoogte van de updates en eventuele wijzigingen in het gebruik van de site als gevolg van deze updates.
  • Wij stellen zelf aanpassingen voor indien blijkt uit statistieken dat bepaalde pagina’s beter kunnen presteren qua inhoud, of de bezoeker aanzetten tot verdere actie (call to action)
  • Je vraag om aanpassingen, hulp bij het zelf bewerken, upgrade, technische bijstand… wordt met voorrang behandeld

Reserverings-systemen

Hoe begin je online met het verkopen van je kamers? Hoe laat je klanten online een tafel reserveren?

Wij staan je graag bij met raad en kunnen de nodige systemen ook integreren in je website.


Social Media

Hoe begin ik aan mijn eigen facebook pagina?
Hoe trek in potentiële klanten aan via deze media?

Er is meer aan social media dan het maken van een eigen pagina en enkele foto's posten. Maak het boeiend, stel de klant centraal.  Wij kunnen je begeleiden en helpen met het uitkiezen van de juiste strategie.


Infrastructuur

Het is tijd om je systeem uit te breiden?  Wil je een degelijk netwerk opstellen en op verschillende locaties je zaken beheren?

Wij helpen met raad over de verschillende providers, leveranciers,...

Kurt Dorné

Al meer dan 25 jaar actief in de horeca sector met een specialisatie in marketing en informatie technologie.

Expertise

Informatie Architectuur

De informatie architectuur is het fundament van je website. De informatie architectuur bepaalt waar welke informatie staat, wat de relatie is tussen content, hoe die gevonden kan worden etc.

Branding

Uniform communiceren is van essentieel belang. Het verhoogt je herkenbaarheid en de doeltreffendheid van je communicatieacties. 

Online Marketing

We kunnen je helpen bij het ontwikkelen, implementeren en opvolgen van uw internet marketing, zodat je investering meer omzet blijft genereren. Onze jarenlange ervaring met alle aspecten van het internet staat daar borg voor.

Digital Design

Met ervaring in 3D-graphics, fotografie en ontwerp kunnen we je helpen met alle grafische elementen van logo, pre-visualisatie en fotografie